Celsicom – februari 2018

Öppna i webbläsaren

Nordtec Instrument AB

Håll koll på viktiga mätvärden var du än befinner dig


Celsicom är ett av marknadens mest flexibla och användarvänliga fjärrövervakningssystem för mätapplikationer. Tack vare smart teknik som överför mätvärdena till molnet kan du enkelt följa alla viktiga mätvärden i din mobil, surfplatta eller dator.

För att göra det enklare att beställa har vi satt ihop färdiga mätset, som t.ex. CelsiDry Wireless. Det är framtaget för att effektivt och noggrant fjärrövervaka olika avfuktningsprocesser. För injustering av rumstemperaturer på distans i olika typer av fastigheter finns också CelsiClimate och för injustering av ventilationsanläggningar helt på egen hand har vi tagit fram referensdonsmätaren CelsiVent.

Alla mätset kan dessutom kompletteras med givare för övervakning av fler mätstorheter som t.ex. luftfuktighet, luftflöde, radon, CO2 m.m. Det finns också en funktion för styrning av utrustning (av/på).

Läs mer nedan om några av våra olika Celsicom-paket. Priserna visas exklusive molntjänst.

 

Översikt – Celsicom
 

CelsiDry Wireless – Bas ger dig full koll genom hela avfuktningsprocessen. Inga onödiga resor för att fastställa om en betongplatta eller konstruktion är tillräckligt torr eller inte. Bara att logga in och följa alla värden.

13 900:-

Läs mer
 
 

CelsiDry Wireless – Komplett är ett extra kompletterat mätset med allt som behövs för att hålla koll på avfuktningen och för att genomföra mätningar i enlighet med alla gällande kvalitetsregler.

16 900:-

Läs mer
 

CelsiVent är ett tryckmätnings-koncept ger dig möjlighet att justera in en ventilationsanläggning helt på egen hand. Anslut bara mätväskan till referensdonet och ett eluttag, och du är redo att börja mäta...

17 950:-

Läs mer
 
 

CelsiClimate är ett mätset med fokus på att enkelt och effektivt fjärrövervaka rumstemperaturer vid injustering av värmesystem. Med detta mätset minimeras alla störningsmoment för hyresgästerna.

10 950:-

Läs mer
 

Sätt ihop ett eget paket


Ett populärt alternativ utöver de färdiga mätseten är att välja ett baspaket och sedan lägga till de givare och tillbehör som behövs för mätuppgiften. Ett vanligt scenario är exempelvis kontroller av torkklimat under byggproduktion. Med Celsicom har du full koll på lufttemperatur och luftfuktighet under hela processen, var du än befinner dig.

8 995:- (baspaket exkl. givare och molntjänst)

Läs mer
 

Ackrediterad labb- och fältkalibrering


Sist men inte minst har vi goda nyheter för dig med många givare som regelbundet behöver monteras ned och skickas iväg för kalibrering. Vi kan nu erbjuda ackrediterad fältkalibrering, vilket innebär att vi genomför hela kalibreringen ute på plats hos dig, med samma höga noggrannhet som i laboratoriet.

Läs mer
 

 

Kontaktperson: Thomas Ottosson

Försäljning – Kundservice
thomas@nordtec.se
031 - 704 10 87

Nordtecs hemsida Facebook LinkedIn YouTube
 

Copyright © 2018 Nordtec Instrument AB. Alla rättigheter förbehålles.

 

Kontaktuppgifter:
Nordtec Instrument AB
Box 12036
402 41 Göteborg

Tel. 031-704 10 70

Klicka på den här länken om du inte vill ta emot dessa nyhetsbrev:
Avregistrera

Utskicksdatum: 
onsdag, februari 21, 2018