Celsicom – nya givare – januari 2018

Öppna i webbläsaren

Nordtec Instrument AB

Enkel fjärrövervakning med trådlösa Celsicom-givare


Celsicom är ett av marknadens mest flexibla och användarvänliga fjärrövervakningssystem för mätapplikationer. Tack vare smart teknik som överför mätvärdena till molnet kan du enkelt följa utvecklingen i din mobil, surfplatta eller dator.

Nedan hittar du ett urval av våra givare från det trådlösa sortimentet, med upp till 700 meters räckvidd vid fri sikt och upp till 5 års batteritid. Klicka för att läsa mer eller kontakta mig om du vill ha mer information. Mina kontaktuppgifter finns längst ned.
 

Till Celsicom-systemet
 

Den trådlösa givaren TC502 används tillsammans med upp till 2 termoelement typ T. Typiska applikationer kan exempelvis vara betongtemperatur, differens-temperaturer etc.

Läs mer
 

Den trådlösa givaren A501 används för att ansluta separata givare med analogutgångar, t.ex. 0-10 V eller 4-20 mA. Det går alltså att ansluta en mängd olika givare, exempelvis för CO2, tryck, flöde m.m.

Läs mer
 

Den trådlösa givaren MC501 används för att mäta fuktkvot / temperatur och levereras med kabel och 2 krokodilklämmor. Typiska applikationer är avfuktningsprocesser i träkonstruktioner.

Läs mer
 

Se också vårt övriga sortiment med trådlösa givare med interna sensorer eller externa kabelgivare. De finns för enbart temperatur eller både temperatur och fukt. Typiska applikationer kan exempelvis vara lägenhetsövervakning, kyl- och frysrum, fuktsanering etc.

Läs mer
 

Ackrediterad fältkalibrering


Sist men inte minst har vi goda nyheter för dig med många givare som regelbundet behöver monteras ned och skickas iväg för kalibrering. Vi kan nu erbjuda ackrediterad fältkalibrering, vilket innebär att vi genomför hela kalibreringen ute på plats hos dig, med samma höga noggrannhet som i laboratoriet.

Läs mer
 

 

Kontaktperson: Thomas Ottosson

Försäljning – Kundservice
thomas@nordtec.se
031 - 704 10 87

Nordtecs hemsida Facebook LinkedIn YouTube
 

Copyright © 2018 Nordtec Instrument AB. Alla rättigheter förbehålles.

 

Kontaktuppgifter:
Nordtec Instrument AB
Box 12036
402 41 Göteborg

Tel. 031-704 10 70

Klicka på den här länken om du inte vill ta emot dessa nyhetsbrev:
Avregistrera

Utskicksdatum: 
måndag, januari 29, 2018