Mätinstrument för ventilationsbranschen

Ett nyhetsbrev från din partner inom mätteknik

Öppna i webbläsaren

Nordtec Instrument AB

Ventilationsspecial

Mätinstrument och tjänster för ventilationsbranschen

Det här nyhetsbrevet innehåller mycket matnyttig läsning för dig som är verksam i ventilationsbranschen. Nedan hittar du information om handinstrument, stosar och referensdonsmätare som gör ditt arbete enklare.

Läs också vår fakta-artikel om lufthastighet, luftflöde, frånluft, tilluft, olika givartyper för luftflödesmätning och mycket mer.

VENTILATIONSFAKTA

Ventilationsmätning med testo 400 eller testo 440

testo 400 är ett fullfjädrat proffsinstrument med alla tänkbara funktioner, medan testo 440 är ett basinstrument som räcker mycket långt. Klicka och se jämförelsen.

LÄS MER
 

Luftflödesmätare testo 417 – en beprövad storsäljare

testo 417 är en kompakt vinghjulsanemometer som även mäter temperatur och beräknar luftflödet. Som tillval finns ett stos-set (två storlekar) för mätning över ventilationsdon

LÄS MER

Luftflödesstosen testo 420 för stora don

testo 420 har en integrerad luftflödes­riktare och används för reglering av volymflöden vid större till- och frånluftsdon. Med sina 2,9 kg är det marknadens lättaste modell.

LÄS MER
 

Celsivent – justera in ventilationen på halva tiden

I telefonen visas referensdonets flöde i procent mot det projekterade flödet samt vilket flöde de övriga donen (upp till 6) ska justeras till. Det har aldrig varit enklare att justera in ventilationen!

LÄS MER
 

Våra tjänster...

Ackrediterad och spårbar labb- och fältkalibrering

Vårt labb är ackrediterat för temperatur, fukt och över-/undertryck. Vi utför bl.a. spårbar kalibrering av lufthastighets­mätare från 0,5 till 25 m/s. Inom kort kan vi också ta emot stora luftflödesstosar för kalibrering.

LÄS MER
 

Service och underhåll av mätinstrument

På vår verkstad tar vi emot rökgasmätare, manometerställ, ventilations­instrument och mycket annat. Regelbundet underhåll är viktigt för att din verktygslåda ska hålla i längden.

LÄS MER

Utbildning

Vi anordnar kurser i allt från termografi till temperatur-, ventilation-, inneklimat och lufttäthetsmätning. Hör av dig till oss om du vill vidareutbilda dig inom ditt specialområde.

LÄS MER
 

Rådgivning

Om du har frågor om vilket mätinstrument eller mätsystem som passar bäst i din applikation, kan du ställa dem till våra erfarna experter. Vi hjälper gärna till.

LÄS MER
 

Få hjälp av en produktspecialist:

 

Kontaktperson: Pelle Pedersen
VVS – Klimat – Energi
pelle@nordtec.se
031 - 704 10 79

 

Vill du informera dig ytterligare om våra
olika produkter och tjänster?
Slå oss en signal på tel. 031-704 10 70

 

Mer information om våra övriga instrument finns på vår hemsida.
Klicka här om du vill avregistrera dig från vår E-postreklam

Nordtecs hemsida Facebook LinkedIn YouTube
Utskicksdatum: 
fredag, september 4, 2020