Nya autoklavloggrar – testo 191

Har du kvalitetssäkrat dina pastöriserings-, steriliserings- och frystorkningsprocesser?

Öppna i webbläsaren

Nordtecs hemsida

Oktober 2019

Nya autoklav-loggrar från Testo

Det ytterst effektiva och pålitliga loggersystemet testo 191 används för kvalitetssäkring av pastöriserings-, steriliserings- och frystorkningsprocesser i livsmedelsindustrin. Det består av fyra temperaturloggrar med olika givartyper, en trycklogger, en multifunktionsväska och en proffsprogramvara.

Välj de loggrar som passar din applikation och komplettera med väska, programvara och praktiska tillbehör som givarhållare, förskruvningar, fästen etc.

Multifunktionsväska och proffsprogramvara

 

Multifunktionsväskan fullbordar systemet. Den är robust, smart och praktisk och används inte bara för att förvara dataloggrarna, utan möjliggör också konfigurering och utläsning av mätvärden från upp till 8 dataloggrar samtidigt.

Dataloggrarna konfigureras och läses ut med hjälp av en proffsprogramvara. Allt utan att behöva en 400-sidig instruktionsmanual eller komplicerade menyer. I stället finns guidade processer, praktisk datavisualisering och en innovativ rapportfunktion.

Med ett enkelt musklick skapar du rapporten, som hämtar parametrarna från den senaste mätningen, så att du snabbt och effektivt kan uppfylla kraven på att tillhandahålla dokumentation.

LÄS MER OM TESTO 191
 
 

Kontaktperson: Niklas Persson
Industri – Livsmedel – Life Science
niklas@nordtec.se
031 - 704 10 75

 

Det är vi som är Nordtec!

Vi lägger stor vikt vid att skapa ett mervärde kring våra produkter som support, kalibrering, kurser samt teknisk service. Du är alltid välkommen att kontakta oss via telefon eller formulär på hemsidan.

TILL VÅR KONTAKTSIDA
 

Vill du informera dig ytterligare om våra
olika produkter och tjänster
Slå oss en signal på tel. 031-704 10 70

 
Nordtecs hemsida

Mer information om våra övriga produkter och tjänster finns på vår hemsida.
Klicka här om du vill avregistrera dig från vår E-postreklam

Nordtecs hemsida Facebook LinkedIn YouTube
Utskicksdatum: 
fredag, oktober 25, 2019