Pharma – april 2017

Kvalitetssäkra dina mätvärden

I många laboratorie- och tillverkningsmiljöer blir det allt viktigare att kvalitetssäkra mätvärden. Temperaturer i exempelvis frysar och kylskåp behöver kontinuerligt övervakas för att upprätthålla kvaliteten och uppfylla gällande krav.

Välj rätt övervakningssystem
Välj ett system som passar din verksamhet. Vi på Nordtec Instrument AB är proffs på mätteknik och hjälper dig gärna att välja.

testo Saveris 1
testo Saveris 1 är ett övervakningskoncept som passar speciellt bra där det krävs extra hög mätdatasäkerhet. Mätvärdena hanteras lokalt i en egen programvara, som också finns i en kvalitetssäkrad CFR-version.

Övervakning av processer
testo Saveris 1 garanterar en enkel och säker över­vakning av klimat- och processdata i klimatkammare, kylskåp, frysar, torkkammare, testbänkar eller blodbanker.

 
Utforska Saveris 1
testo Saveris 2
testo Saveris 2 är en serie WiFi-dataloggrar som du installerar där det finns åtkomst till ett WiFi-nätverk. Temperatur- och fuktmätvärden lagras både lokalt i varje logger samt i Testos molntjänst, så att du kan hålla koll på dina mätvärden var du än befinner dig.

Molntjänst
Molntjänsten Basic ingår alltid. Du kan göra inställningar, läsa ut mätdata och ställa in larmgränser för SMS- eller E-postlarm etc.
 
Utforska Saveris 2
Utskicksdatum: 
torsdag, april 20, 2017