Nytt sortiment med elektriska mätinstrument från Testo

 

Ny serie elektriska mätinstrument från Testo

 

 

Intelligent elektrisk mätteknik i ny spännande produktserie från Testo

 

Digitala multimetrar med automatisk igenkänning av mätparametrar, strömtänger med unik gripfunktion, spänningsprovare som också mäter ström. Nordtec Instrument AB utökar sitt sortiment med en helt ny serie elektriska mätinstrument från Testo AG som höjer ribban och sätter ny standard med intelligent mätteknik och hög användarvänlighet.

 

Efter omfattande forsknings- och utvecklingsarbete har Testo nu lanserat sitt nya program med elektriska mätinstrument. De kommer att göra det möjligt för användarna att arbeta enklare, säkrare och effektivare än någonsin förut. Dessa instrument har många fördelar som skiljer dem från konkurrenterna och ger kunderna mycket valuta för pengarna. Dessutom täcker det nya programmet hela spektrat av olika mätparametrar från en och samma tillverkare.

Målet är att göra användarnas liv enklare

På marknaden för elektriska mätinstrument finns det redan många olika lösningar för de flesta mätparametrar. Därför ville Testo skapa ett riktigt mervärde och inte bara lansera ytterligare ett mätinstrument. Målet var att användarna ska kunna arbeta effektivare än med dagens lösningar – bl.a. på värme-, ventilations-, kyl- och värmepumpsområdet. De nya instrumenten är därför extremt användarvänliga, enkla och intuitiva, sparar mycket tid, håller högsta säkerhetsnivå och lämpar sig för många olika applikationer.

 

Klicka på länkarna nedan och läs mer om de olika instrumenten:

 


 

testo 745 – beröringsfri spänningsprovare med lågpassfilter:

 

testo 745  testo 745

 


 

testo 750 – spänningsprovare med runtgående LED-display (3 versioner):

 

testo 750

testo 750-1
testo 750-2
testo 750-3

 


 

testo 755 – den första spänningsprovaren som mäter ström (2 versioner):

 

testo 755

testo 755-1
testo 755-2

 


 

testo 760 – den första automatiska multimetern (3 versioner):

 

testo 760-1
testo 760-2
testo 760-3

 


 

testo 770 – intelligent strömtång (3 versioner):

 

testo 770

testo 770-1
testo 770-2
testo 770-3