Om Nordtec

Om Nordtec – Presentationsfilm
Nordtec Instrument AB
Om oss

 

Vi är din partner inom mätteknik

 

Vi marknadsför och distribuerar portabla mätinstrument samt stationära och fjärrövervakande mätsystem på den svenska marknaden. Vi är en komplett leverantör av mättekniktjänster och erbjuder också rådgivning, kurser, teknisk service, mappning, validering och kalibrering.

 

I över 40 år har Nordtec representerat Testo KG, som är en av världens största mätinstrumenttillverkare. Bolaget har 34 dotterbolag med totalt ca 3000 anställda, samt över 80 partners runt om i världen. Huvudkontoret är beläget i Titizee i södra Tyskland, där viktiga funktioner finns som tillverkning, forskning, produktutveckling m.m.

 

LÄS MER OM TESTO

 

Om vårt produktsortiment

 

 

Våra produkter och system täcker in mätstorheter som temperatur, fukt, tryck, luftflöde, gaser, ljus och ljud etc. Sortimentet är mycket brett med allt från portabla mätinstrument till värmekameror och dataloggrar med eller utan möjlighet att läsa av värdena på distans, direkt i mobilen eller datorn. Vi kan också erbjuda kompletta fjärrövervakningssystem som kan omfatta allt från några få till hundratals mätpunkter och som uppfyller alla gällande krav i exempelvis livsmedels- eller läkemedelsbranschen.

 

HANDINSTRUMENT DATALOGGRAR FJÄRRÖVERVAKNING STATIONÄRT BLOWER DOOR GIVARE ÖVRIGA PRODUKTER

 

Om labb- och fältkalibrering

 

Vi är ackrediterade av Swedac enligt ISO 17025 för fukt-, temperatur- och tryckkalibrering och kan erbjuda spårbar kalibrering av lufthastighet och gaser. Via samarbetspartners som Testo Industrial Services (TIS) kan vi dessutom erbjuda ackrediterad och spårbar kalibrering av över 100 andra mätstorheter.

 

TILL KALIBRERINGSSIDAN VÅRT ACKREDITERINGSINTYG

 


 

Om våra kurser

 

 

Vi anordnar regelbundet kurser i termografi, temperatur, ventilation, lufttäthet och inneklimat där vi blandar teori och praktik för en bättre förståelse. Våra kursledare är sakkunniga ingenjörer med över 20 års erfarenhet, som både utbildare och konsulter.

 

TILL KURSSIDAN

 

Om vår service

 

Du är välkommen att lämna in dina gamla mätinstrument för översyn eller reparation till vår välutrustade serviceverkstad. Vi undersöker och lämnar ett kostnadsförslag. Registrera gärna en serviceorder om du vill skicka in ditt instrument, med en detaljerad felbeskrivning.

 

REGISTRERA EN SERVICEORDER

 


 

Kontakta oss

 

Du är självklart välkommen att kontakta oss på telefon 031-704 10 70 eller via vårt frågeformulär om du har några frågor eller om du behöver rådgivning för att välja rätt produkt till just din applikation. Våra säljare är experter på respektive specialområde och kan guida dig rätt.

 

Läs mer på vår kontaktsida:

 

TILL KONTAKTSIDAN