SmartProbes kylmätset

Mätset för kyl- och värmepumpstekniker
Det här mätsetet består av 2 trådlösa tryckgivare och 2 trådlösa rörtemperaturgivare. I kombination med en smartphone eller surfplatta är det idealiskt för service och felsökning på kyl- och värmepumpsanläggningar, samt för att installera dessa. Givarna kan snabbt ställas in och anslutas direkt på tryckanslutningar eller rör. Det blir också betydligt enklare att arbeta med mätpunkter som befinner sig långt ifrån varandra, tack vare den trådlösa anslutningen till en smartphone eller surfplatta.

Som tillval finns också möjlighet att använda den avancerade strömtången testo 770-3 tillsammans med SmartProbes-appen, för elektriska mätningar på värmepumpar och kylanläggningar.


Pris 2 370:-
 
Direkt till testo SmartProbes kylmätset >>
Mätsetet går också att beställa hos ledande återförsäljare:
Ahlsell, Kylma, Refrico, Onninen, Dahl, Cool Equipment m.fl.

Mer information...
I mätsetet ingår två rörtemperaturgivare testo 115i, två tryckgivare testo 549i, en praktisk mätväska, batterier och kalibreringsprotokoll.
Se Youtube-filmen som presenterar appen och de smarta givarna i det här trådlösa mätsetet för kyl- och värmepumpstekniker.
Se filmen
Med en kostnadsfri Bluetooth-app kan du läsa av mätvärden, skapa mätrapporter, lägga till bilder och kommentarer och skicka dem via e-post.
Strömtången testo 770-3 kan användas tillsammans med SmartProbes-appen och kan alltså kombineras med alla givare i SmartProbes-serien.
Läs mer om testo 770-3
 


Kontaktperson: Pelle Pedersen
Försäljning / Kundservice
VVS - Energi - Klimat
pelle@nordtec.se
031 - 704 10 79