Kalibreringsportalen Access

Full koll på dina kalibrerade instrument.

Access är namnet på webbportalen för vår kalibreringsservice. Den gör det enkelt för dig att boka kalibrering av instrument och givare samt se alla dina certifikat eller bevis.

Men vad är då Access?

Tack vare Access kan vi hantera alla kalibreringar på ett effektivt sätt och samtidigt förenkla din vardag. Du når kalibreringsportalen här på vår hemsida. Du behöver inte skapa ett konto för att boka kalibrering, men om du gör det så slipper du fylla i uppgifter om dig och dina instrument nästa gång det blir dags för kalibrering. När det har gått närmare ett år sedan vi kalibrerade din mätprodukt, får du automatiskt ett mejl med erbjudande om ny kalibrering. Du har också möjlighet att själv välja tidsintervall för dina kalibreringar.

QR-koder med värdefull information

Alla instrument och givare som du skickar till oss för kalibrering förser vi med en liten QR-kodsetikett. Nästa gång vi får in samma mätprodukt skannar vi bara QR-koden för att se alla uppgifter om dig, instrumentet/givaren och tidigare kalibreringar. 

Skanna och se ditt kalibreringsbevis

QR-koderna underlättar inte bara vår hantering av dina instrument och givare. De ger också dig tillgång till samma värdefulla information. Genom att skanna en QR-kod med mobilen får du snabbt fram aktuellt certifikat eller bevis för en viss mätprodukt. Perfekt om du vill kolla status för dina instrument och givare för internt bruk eller om du under en inspektion behöver visa att du lever upp till ställda krav på kalibrering.

Certifikat/bevis i säkert PDF-format

Efter kalibreringen skapar vi ett certifikat eller bevis för varje instrument och givare. Vi mejlar sedan dessa dokument till dig i form av krypterade och låsta PDF:er i samband med att vi skickar tillbaka dina kalibrerade mätprodukter.

Ha allt samlat i Access +

Om du har många instrument och givare föreslår vi att du skaffar Access+. Det är vår premiumtjänst som ger dig enkelt tillgång till alla dina kalibreringsdata. Allt är samlat i en instrumentdatabas med perfekt överblick över serienummer, givarnummer, vilka instrument som hör ihop och kalibreringscertifikat för respektive instrument. Du ser senaste kalibreringsdatumet och vilka intervall för kalibrering som gäller för instrumentet. Allt sammantaget gör Access + till en smidig lösning för lite större företag som har många mätinstrument och som inte har möjlighet att hålla reda på all utrustning. I många fall är alternativet ett föråldrat datasystem eller långa, krångliga Excel-ark. Detta huvudbry slipper du med Access + där bevis/certifikat och all annan viktig information uppdateras automatiskt. ■