Om oss

Vi är din partner inom mätteknik

Välkommen till Nordtec – rådgivning, mätutrustning, kalibrering, service och kurser på ett och samma ställe. Vad behöver du hjälp med inom mätteknik?

VÅR HISTORIA

Läs om Nordtecs fascinerande resa från en liten lokal på Hotellplatsen till dagens moderna faciliteter intill Göta Älv. Utforska vår historia från våra första steg som generalagent för Testo i Sverige till vår expansion med egen kalibreringsverksamhet och introduktionen av banbrytande mätsystem.

KALIBRERING I VÅRT LABB ELLER HOS DIG?

Vi erbjuder ackrediterad kalibrering för temperatur, fukt, under- och övertryck samt differenstryck, både i vårt laboratorium i Göteborg och på plats hos dig. Dessutom utför vi noggranna kalibreringar för lufthastighet, luftflöde och andra mätstorheter. Med QR-koder kan du enkelt få tillgång till dina kalibreringsbevis direkt i mobilen.

Nordtec labbkalibrering Patrik
Nordtec Testo Germany

SVENSK HUVUDLEVERANTÖR FÖR TESTO

Vi har sedan starten av vår verksamhet representerat Testo KG. Än i dag är vi svensk huvudleverantör för detta tyska företag som är en av världens ledande tillverkare av mätutrustning.

Testo har 37 dotterbolag och totalt cirka 3 500 medarbetare samt över 80 partners runt om i världen. Huvudkontoret med forskning, produktveckling och tillverkning ligger i Titisee i södra Tyskland.

TESTO INDUSTRIAL SERVICES (TIS)

TIS är ett fristående dotterbolag till Testo och har omkring 1 300 medarbetare över hela Europa. Kvalificerad kalibreringspersonal bemannar många servicecenter. Dessutom jobbar flera hundra ingenjörer och tekniker på fältet och hjälper kunder på plats hos dem.

I tjänsteportföljen finns kalibrering, kvalificering och validering av mätutrustning från de allra flesta tillverkare. Uppkopplade, automatiserade flöden genomsyrar många av tjänsterna.

Nordtec Testo Germany
Kurser i mätteknik

Kurser i mätteknik

Under våra heldagskurser varvas teori med praktiska övningar inom olika mätområden. Läs om våra kurser.

Service-verkstaden

Serviceverkstad

Vi har en egen verkstad där vi tar hand om garantiärenden och reparerar mätinstrument och givare. Här kan du boka service.

Kontakta oss

Hör av dig!

Tveka inte att kontakta oss du har en fråga om våra produkter och tjänster. Skriv till oss så hjälper vi dig så snabbt som möjligt.