Testo SE & Co. KGaA

Testo huvudkontor Titisee

Testo SE & Co. KGaA – global, ledande aktör inom mätteknik

”Be sure”. Det är Testos slogan eller löfte till marknaden, om man så vill. Det innebär att professionella användare av Testos mätinstrument och mätsystem kan vara tryggt förvissade om att de får noggranna mätningar av alla mätstorheter för alla applikationer i alla miljöer.

Testo grundades 1957 i södra Tyskland. Den första produkten var en elektrisk termometer. Närmare 70 år senare är företaget marknadsledande på alla kontinenter – med en kundbas som är lika mångsidig som produktsortimentet. Kunderna är allt från mindre, lokala företag till globala koncerner. Inom alla tänkbara branscher. Alla är på olika sätt är beroende av pålitlig mätteknik.

Testo Smart World är samlingsnamnet för kontinuerlig utveckling av innovativ mätteknik. Det omfattar automatiserade mätfunktioner, trådlös anslutning av flera givare till samma mätinstrument, uppkopplade och molnbaserade mätlösningar – och så vidare. Allt syftar till att ge proffsanvändare bästa förutsättningar att jobba smartare och effektivare.

En pålitlig partner vid din sida

En sak är säker: du kan lita på mätinstrument och mätsystem från Testo. Dessa mätlösningar har i flera decennier trots allt hjälpt till att säkerställa bra förvaring av livsmedel, att viktiga kyl- och värmesystem fungerar korrekt i vitt skilda verksamheter, att stränga riktlinjer och standarder efterlevs vid tillverkning av läkemedel. För att bara ge några exempel. Listan kan göras för lång över användningsområden och miljöer där sofistikerad och samtidigt lättanvänd mätteknik från Testo inte bara ökar kvaliteten på produkter och tjänster utan också sparar tid och resurser

Temperaturmätning med testo 440

Mätinstrument

Letar du efter användarvänliga mätsystem för din verksamhet? Testo erbjuder lättanvända mätinstrument för daglig användning. Toppmoderna. Snabba. Och, inte minst, noggranna instrument.

Läkemedelsproduktion

Mätsystem

Testos mätsystem kombinerar innovativ mätteknik med intuitivt mjukvara och skräddarsydda tjänster. Dessa mätlösningar gör det möjligt för dig att öka kvaliteten i olika avseenden och på ett smidigt sätt uppfylla gällande standarder och lagar.