Presentation av mätsystem

MÄTSYSTEM

Kompletta mätsystem för fjärrövervakning

Våra mätsystem från Testo och Celsicom möjliggör enkel och trygg fjärrövervakning av mätvärden inom tillverkningsindustrier och byggen, läkemedels- och livsmedelsverksamheter, kontor och museer – och många andra inneklimat.

Life science-miljö

testo Saveris 1

Övervakningssystem för dig som vill ha extra hög mätdatasäkerhet och validerbar CFR-version. Ett uppskattat mätsystem för att kvalitetssäkra processer inom life science- och livsmedelsindustrin.

Läs mer
Serverhall

testo Saveris 2

Molnbaserat mätsystem bestående av lättanvända och mångsidiga WiFi-dataloggrar. Perfekt för kontinuerlig övervakning i till exempel i kyl- och frysmiljöer, lager, apotek och serverhallar.

Läs mer
testo 160 dataloggrar för museum

testo 160

Serie diskreta, effektiva WiFi-dataloggar som ger dig full koll på UV-strålning, ljusintensitet, temperatur, luftfuktighet och koldioxidmängd. En bra lösning för exempelvis museer, bibliotek och arkiv.

Läs mer
Celsicom Easy Connect – infografik

Celsicom

Direktuppkopplad och batteridriven fjärrmätning. Mätvärdena skickas till molnet via en egen, driftsäker mobilfrekvens. Ett populärt system bland annat på byggen, i fastigheter och inom fuktsanering.

Läs mer

Att kunna validera och kalibrera testo Saveris-systemet var helt avgörande för oss.

Sven Jacobsson, vd på ClinStorage

När vi hörde talas om Celsicom-systemet verkade det nästan för enkelt för att vara sant.

Caroline Andersson, Supply Chain Manager på Lohilo

Våg - Vilket system?

Vilket system ska jag välja?

Vilket system väger tyngst för dig? Eftersom de olika systemen har olika funktioner och egenskaper fyller de olika uppgifter. Tillsammans täcker de in nästan alla behov som kan förekomma när det gäller övervakning av mätvärden och händelser.

Läs mer

Vad säger våra kunder?

Blower Doors ger energieffektiva hus

Med kraftfulla fläktar i dörrpaneler – så kallade Blower Doors – kontrollerar Olle Syrén på AEM Byggkonsult lufttätheten i bostäder och kommersiella fastigheter. Dels för att bekräfta byggherrars energiberäkningar, dels för att upptäcka eventuella luftläckage. – Vi ser en fortsatt ökad efterfrågan på täthetsmätningar, konstaterar Olle.
Läs mer Blower Doors ger energieffektiva hus
Alexander vid kryofrys

Så uppfyller Fujirebio stränga krav på temperaturkoll

Fujirebio har 50 års erfarenhet av lösning inom vitro-diagnostik (IVD). Företaget sysslar med allt från utveckling och tillverkning till försäljning av robusta IVD-produkter över hela världen. Hela verksamheten genomsyras av stränga krav på att hela tiden har fullständig koll på all medicinsk råvara förvaras i exakt rätt temperatur. För att uppfylla dessa lagkrav använder Fujirebio övervakningssystemet testo Saveris. 1
Läs mer Så uppfyller Fujirebio stränga krav på temperaturkoll
Hallands Konstmuseum

Rätt klimat i känsliga miljöer på konstmuseet

Hallands Konstmuseum ligger vackert beläget intill Nissan och Norre Katts park i Halmstad. Här kan besökare ta del av utställningar och spännande programpunkter. För några år sedan genomgick museet en omfattande uppfräschning. Huset renoverades och en utbyggnad till kom med entrén är vänd mot staden. I samband med detta arbete investerade museet i mätutrustning för att ha koll på temperatur, fukt, koldioxid och ljus i olika utrymmen.
Läs mer Rätt klimat i känsliga miljöer på konstmuseet