testo Smart-appen

testo Smart-appen
testo Smart-appen

Allt-i-ett med testo Smart-appen

 

Använd testo Smart-appen för alla dina jobb på kyl-, luftkonditionerings-, värme- och ventilationssystem tillsammans med Bluetooth-instrument från Testo. Appen kan laddas ned kostnadsfritt och har många färdiga mätmenyer och smarta funktioner som t.ex. att skapa och skicka digitala rapporter.

 

  • En enda app för många av Testos alla Bluetooth®-instrument

  • Alla menytexter finns på svenska

  • Snabbt och enkelt: färdiga mätmenyer för många applikationer ger optimalt stöd vid konfigurering och mätning, t.ex. på värmepumpar, ventilationsanläggningar, differenstryck etc.

  • Tydlig presentation av mätvärden i form av kurvor och tabeller, för snabb tolkning av resultatet

  • Skapa digitala mätrapporter inkl. foton som PDF/CSV-filer direkt på mätplatsen och skicka via e-post

  • Ger dig möjlighet att använda din mobil eller surfplatta som en andra skärm när du utför mätningar med kompatibla instrument, t.ex. de digitala manometerställen från Testo med Bluetooth, tångamperemetern testo 770-3 eller vakuumgivarna testo 552 / testo 552i
  • Kan laddas ned kostnadsfritt med full funktionalitet
  • Smart dataöverföring mellan appen och din PC när du använder PC-programmet testo DataControl. Med båda programmen kan du skapa nya kunder, mätställen, skapa rapporter och mycket mer 

 

Skanna QR-koden för att ladda ned appen till din mobil:

 

Se presentationsfilmen om testo Smart-appen:

testo Smart-appen
 

Använd appen med digitala manometerställ från Testo!

Med digitala manometerställ från Testo är du rätt utrustad för alla dagliga utmaningar på kyl- och värmepumpsområdet. Du kan mäta flera olika parametrar med bara ett instrument och du får en heltäckande översikt över tillståndet i en kylanläggning eller värmepump i realtid. Läs mer om den nya generationen!

 

Läs mer

 

 

 

Använd appen med testo SmartProbes!

Med de trådlösa givarna i testo SmartProbes-serien blir dina mätningar mer mobila, produktivare och enklare än någonsin tidigare. Mätvärdena överförs via Bluetooth direkt till den kostnadsfri appen i din telefon. Se videon här bredvid som presenterar mätsetet för kyl- och värmepumpsteknik och klicka på knappen nedan för att utforska SmartProbes-givarna. 

 
Läs mer

 

SmartProbes
 

 

Använd appen med tångamperemetern testo 770-3

Den här tångamperemetern är idealisk för beröringsfri strömmätning i apparatskåp. En av de båda gripklorna kan dras in helt i instrumentet. Den unika gripmekanismen gör det enkelt att gripa runt kablar i trånga kopplingsskåp. Den automatiska igenkänningen av mätparametrar säkerställer en tillförlitlig mätfunktion: i ström- och spänningsområdet kan instrumentet detektera lik- och växelström. Den kan också automatiskt välja andra parametrar som motstånd, kontinuitet, dioder och kapacitans. Värdena visas tydligt på den 2-radiga displayen.

 

Läs mer
 

 

Använd appen med vakuumgivaren testo 552i

Trådlösa och slanglösa vakuum-mätningar via en enda anslutning: den app-styrda vakuumgivaren testo 552i med Bluetooth utökar testo SmartProbes-sortimentet. Den ger pålitliga mätresultat, är robust och enkel att använda – vakuumgivaren ger optimalt stöd för korrekt vakuumsugning och evakuering av kylaggregat, luftkonditioneringssystem och värmepumpar.

 

Läs mer