Publicerad den

Nya kompaktklassen

kompakta och smarta MÄTINSTRUMENT

Gjorda för att göra det enkelt.

Upptäck vår serie uppkopplade och lätthanterliga mätinstrument som ger dig noggranna värden i alla lägen. Snabbt och enkelt. Direkt i mobilen, om du vill. Mätning blir inte enklare än så här.

Se sortimentet

Smarta mätlösningar från Testo:
11 mätinstrument. 9 mätparametrar.
1 app. Oändliga möjligheter.

Slå på instrumentet, mät och innan du vet ordet av har du ett resultat. Samtliga instrument är fullmatade med funktioner och teknik för smidig och noggrann mätning.

Förutom att du snabbt får pålitliga mätdata har vi sett till att du kan jobba smart och alltid ha alla tänkbara värden nära till hands. Detta blir verklighet genom att du kopplar ditt nya mätinstrument till den kostnadsfria testo Smart-appen i din mobiltelefon.

Vad väntar du på? Sätt i gång och gör det enkelt för dig.

Översiktsbild kampanj för nya kompaktklassen

Appen som verkligen gör skäl för namnet.

testo Smart-appen är gratis att ladda ned och finns på såväl App Store som Google Play. Den gör att du alltid har tillgång till alla aktuella mätdata. Det här kan du göra med hjälp av appen:

  • Konfigurera dina mätinstrument
  • Se grafiska mätvärdeskurvor
  • Lagra alla mätdata
  • Hantera kunder och mätplatser
  • Dokumentera alla mätjobb
  • Mejla rapporter till kunder
App Store Badge
google play badge

Mät med nya kompaktklassen.

testo 417 applikationsbild intagsgaller

Ventilationssystem

Du mäter enkelt lufthastighet och luftflöde i kanaler och vid don samt får bra stöd vid injusteringar av ventilationssystem.

IAQ-mätning nya kompaktklassen

Komfortnivå

Klimatinstrumenten ger dig snabbt pålitliga värden för koldioxid, belysningsstyrka, temperatur och luftfuktighet.

Mätning med pitotrör nya kompaktklassen

Tryckmätning

De nya instrumenten är perfekta för exempelvis underhållsarbeten på värmesystem, kontroll av filter och mätning med pitotrör.

Yttemperaturmätning med nya kompaktklassen

Temperatur

Effektiv mätning av differenstemperatur och temperatur är inga problem. Även när det handlar om låga temperaturer i känsliga miljöer.

Alla produkter

Våra tjänster

testo 417 applikationsbild intagsgaller

Kurser

Om du vill få bättre kunskap om hur säkra dina mätningar är, om du använder rätt mätmetod och hur du ska tolka mätresultat bör du definitivt kolla in våra kurser. 

IAQ-mätning nya kompaktklassen

Kalibrering

Vi erbjuder labb- och fältkalibrering av mätutrustning av alla fabrikat. Vi är ackrediterade för kalibrering av temperatur, fukt, över-/undertryck och differenstryck.

Mätning med pitotrör nya kompaktklassen

Service

I vår välutrustade verkstad har vi möjlighet att svetsa givare, kolla misstänkt läckage, byta ut trasiga skärmar och kretskort – för att nämna några vanliga serviceärenden.

Yttemperaturmätning med nya kompaktklassen

Support

Vad behöver du hjälp med? Du är alltid välkommen att besöka oss, mejla eller slå en signal. Vi strävar alltid efter att hjälpa dig så snabbt som möjligt.